Ο μεγάλος τελικός του Survivor 2022 πραγματοποιήθηκε με τον Στάθη Σχίζας να αναδεικνύεται νικητής του φετινού κύκλου, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους του κοινού και φεύγοντας κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος (συν όσα λάμβανε εβδομαδιαίως για τη συμμετοχή του).

Ο Στάθης Σχίζας γνωστοποίησε μια πληροφορία την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει να κρατήσει για τον εαυτό του και να τη μοιραστεί με το κοινό μόνο στο τέλος της βραδιάς.

Σε συνέντευξή του στο Secret και τις Σάσα Σταμάτη και Σπυριδούλα Τριάντου, ο νικητής αποκάλυψε την ιστορία που τον στιγμάτισε και μιλάει για τη νίκη και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος για την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο στον τελικό και με ανέδειξε νικητή», λέει αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Για την απόφασή του να διαθέσει μέρος του επάθλου του για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο, ο Στάθης Σχίζας δηλώνει: «Οταν είχα πάει τη μητέρα μου στον “Αγιο Σάββα” για να κάνει χημειοθεραπεία, τελείως τυχαία με είχε τραβήξει το ασανσέρ στον έκτο όροφο, εκεί όπου βρίσκεται η μονάδα για παιδάκια. Βγήκα έξω χωρίς να έχω αντιληφθεί εξαρχής πού ήμουν και βρέθηκα ανάμεσα σε παιδάκια με καρκίνο και γονείς να παλεύουν γι’ αυτό. Ως γονέας, έχω μια κόρη, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο κομμάτι και είπα ότι αυτά τα παιδάκια θέλω κάποια στιγμή να τα βοηθήσω και οικονομικά, αλλά και με παρουσία εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτά τα παιδάκια, που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

Στη συνέχεια, ο Στάθης Σχίζας αναφέρεται και στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που την έχω στη ζωή μου. Μου βγάζει αυτή την αισθηματική ασφάλεια. Η Αλεξάνδρα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Ηταν κάτι που ζούσαμε οι δυο μας, αγαπιόμασταν. Οι κοντινοί μας άνθρωποι το ήξεραν, αλλά λόγω του παιχνιδιού αναγκαστικά έγινε γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε, περνούσαμε ωραία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ