Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από πρώην συντρόφους του, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από την έρευνα που έχει κάνει μέχρι τώρα η Δίωξη, έχουν εντοπιστεί δύο διαδικτυακά κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα, στο ένα κανάλι υπάρχει υλικό που είναι ακόμα ενεργό, κάτι που αναιρεί τον βασικό ισχυρισμό του παρουσιαστή ότι δηλαδή έχει κατεβάσει τα βίντεο από το διαδίκτυο.

Μάλιστα, όσες γυναίκες καλούν στην αστυνομία και λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν υποψία η γνωρίζουν ότι κάποιο βίντεο με δικές τους προσωπικές στιγμές έχει ανέβει στο διαδίκτυο, μπορούν να πηγαίνουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό από αυτά τα δύο κανάλια και άλλα sites προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Τέλος, μία ακόμα γυναίκα είχε δηλώσει πως θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση, ως πρώην σύντροφος του παρουσιαστή αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Star τελικά δεν πήγε. Μίλησε όμως με την αστυνομία και δήλωσε πως δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο διαδίκτυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ