Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο πριν τις 10.00 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ώστε να απολογηθεί για τη δεύτερη μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος του.

Μάλιστα, μπήκε από διαφορετική είσοδο στο υπόγειο parking για να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν εκεί.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στις 10.00 στον ανακριτή για να απολογηθεί για την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” προβλήθηκαν όσα υποστήριξε στη χθεσινή απολογία του, λέγοντας: «Δεν κράτησα εγώ το βίντεο. Το είχα αποσύρει από το 2019. Κάποιος μάλλον το είχε αποθηκεύσει και το ανέβασε πάλι. Έχω παρέκκλιση, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από το βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και του επιβλήθηκε εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεούται να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα, δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Τη Δευτέρα είχε κριθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη δεύτερη μήνυση, και παρέμεινε στα κρατητήρια μέχρι την απολογία του που έλαβε χώρα σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ