Οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους και η κριτική, που τούς άσκησε, σχολιάστηκαν έντονα. Το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα παραπάνω στο «Happy Day».

«Έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα. Ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης που μονοπώλησαν το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον. Εγώ αυτό που νιώθω είναι ότι ο Γιώργος Νταλάρας σε μία συνέντευξη μετά από καιρό είπε τη δική του αλήθεια, ότι δηλαδή δε θεωρεί πως ένας μεγάλος ερμηνευτής πρέπει να συνδέεται με διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα.

Ίσως δεν περίμενα ότι θα γίνει μετά όλη αυτή η αναπαραγωγή, ότι δεν θα γινόταν αντικείμενο σχολιασμού. Τον στενοχώρησε, τον εκνεύρισε κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Όταν βγεις και κάνεις μία δήλωση που πιστεύεις και υπονοείς και κάποιους θέλοντας και μη, πρέπει να περιμένεις ότι κάποιος ίσως σου απαντήσει. Μπορεί να σου απαντήσει κάποιος όπως ο Αργυρός. Ο Νταλάρας ενοχλήθηκε που έγινε θέμα στις εκπομπές», είπε η παρουσιάστρια.

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε ότι δεν είναι όλα τα θέματα τα ίδια και ότι δεν γίνεται να τα σχολιάζουμε όλα με τον ίδιο τρόπο.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Το ότι την Παρασκευή το βράδυ, έδειξε να χάνει τη ψυχραιμία του, αυτό δεν σε ενοχλεί; Αυτόν τον άνθρωπο, τον θυμάμαι για τα τραγούδια του, για τις απόψεις, για την πορεία του και τον έχω στο μυαλό μου στην κορυφή. Το ότι μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για γυναίκες με πλαστικά, για το αν γίνεται η δημοσιογραφία με τον τρόπο που γίνεται, να εμπλέκει οικογένειες, νομίζω δε χρειάζεται. Ο ίδιος δείχνει ότι παρασχολήθηκε με όλο αυτό και δεν θα έπρεπε. Θα μπορούσε να είχε πει “ό,τι είχα να πω, το είπα”».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ