Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το τέλος της σημερινής της εκπομπής “Happy Day” βρέθηκε καλεσμένη στην «Super Κατερίνα».

H ίδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το τροχαίο δυστύχημα του πατέρα της, το οποίο του στοίχισε τη ζωή.

«Είχα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να πάρω το πράγματά του, την τσάντα του, τα κλειδιά του… Ενεπλάκη, συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία του άλλου ρεύματος, ένα εκ των οποίων ήταν του πατέρα μου το όχημα, επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Ήταν με τη μαμά μου και δεν θα ξεχάσω που μας είχανε πάρει τότε από το νοσοκομείο, από το ΚΑΤ, γιατί ποτέ δε σου λένε από το τηλέφωνο ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος και μας λένε ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άνθρωπός σου, ο άντρας σας δηλαδή στη μαμά μου, ότι πρέπει να έρθετε να τον δείτε και τα λοιπά…

Και μάλιστα ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε με την αδερφή μου πωπώ τι έπαθε Σάββατο βράδυ, αλλά ήμασταν χαλαρές γιατί δεν είχαμε καταλάβει τι είχε πάθει, μας είπαν ότι τραυματίστηκε. Και εκεί είναι που πας εκεί και σου λένε μία άλλη κατάσταση γιατί μας είπαν ότι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και μας είπαν θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά; Και ήταν τόσο γρήγορο και αιφνιδιαστικό όλο που ήταν σοκαριστικό…» περιέγραψε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Αυτό σε συνδυασμό με το πως ένιωθα εγώ απέναντι σε αυτό γιατί όταν φεύγει κάποιος ξαφνικά δεν προλαβαίνεις να πεις πράγματα… και εγώ η τελευταία συζήτηση που είχαμε ήταν πολύ έντονη, γιατί ήταν πεισματάρης και εγώ ήμουν επίσης έντονη και θυμάμαι ότι είχαν ένα τουριστικό γραφείο με την μητέρα μου και ήθελε να ασχοληθώ με τον τουρισμό ενώ εγώ είχα χαράξει το δικό μου δρόμο και ήδη δούλευα και ο μπαμπάς μου ήτανε λίγο… Ξέρεις. Με αποθάρρυνε γιατί μου έλεγε ότι σε αυτό τον χώρο αν δεν έχεις κάποιο γνωστό δεν πετυχαίνεις» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήταν κάπως έτσι και εγώ αισθανόμουν τύψεις και ενοχές και έλεγα αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι εγώ τον αγαπώ και δεν μου άρεσε που στην τελευταία μας κουβέντα είχε μείνει αυτό… Και θεωρώ, αν και το έχω ξαναπεί βέβαια… είδα ένα όνειρο μετά από περίπου 10 μέρες που δεν ξέρω αν ήταν ο μπαμπάς μου στο όνειρο μου, ή το υποσυνείδητο που ήθελε να μου δώσει αυτό που είχα ανάγκη αλλά θυμάμαι πως έβλεπα στο όνειρο μου ότι οδηγούσε και ήμασταν εγώ με την αδερφή μου πίσω και γυρνάει και μου λέει να σου πω ξέρω ότι με αγαπάς, δε χρειάζεται να βασανίζεσαι».

«Ήμουν έτοιμη νυφούλα και θα με έδινε η μαμά μου και η αδερφή μου, στο αυτοκίνητο και μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και ήταν ένας πολύ καλός κύριος που οδηγούσε και μου λέει είσαι κούκλα, μα τι όμορφη νύφη, με το καλό και λέω εγώ σας ευχαριστώ… πώς σας λένε και μου είπε Κωσταντίνος, το όνομα του πατέρα μου και συγκινούμαι τόσο πολύ γιατί ένιωσα ότι δεν ήταν τυχαίο… Ο Θέμης (Σοφός) ας πούμε που δεν τον γνώρισα ποτέ μιλάει πολύ όμορφα γι’ αυτόν δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω, μου λέει ότι ο πεθερός μου θα ήταν πολύ περήφανος τώρα και με συγκινεί. Έχει τύχει φίλοι του πατέρα μου να μου λένε ότι αχ Σταματίνα θα ήταν πολύ περήφανος για εσένα…» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ