Λίγο αφότου έγινε γνωστό και επίσημο το διαζύγιο της Σακίρα με τον πρώην σύζυγό της και διεθνή ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Ντουμπάι μαζί με τα δύο τους παιδιά, Σάσα και Μίλαν.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα ο οποίος φαίνεται να απαιτεί περισσότερο χρόνο με τα δύο του παιδιά. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ύστερα από τη συμφωνία του ζευγαριού για την επιμέλεια των παιδιών, η Σακίρα αναμένεται να ταξιδέψει μόνιμα με τα παιδιά στο Μαϊάμι λίγες μόλις ημέρες, μετά την αλλαγή του νέου έτους. Η συμφωνία όριζε χαρακτηριστικά ότι, μετά τη μετακόμιση, ο Πικέ θα μπορεί να επισκέπτεται τα παιδιά του για 10 ημέρες το μήνα, όποτε εκείνος το επιθυμεί.

Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν νέες εξελίξεις στην μεταξύ τους αντιπαράθεση καθώς το ταξίδι της Σακίρα με τα παιδιά της στο Ντουμπάι προκάλεσε δυσφορία στον Πικέ, καθώς η πρώην σύντροφός του, του ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα παραλάβει τα παιδιά από τις 30 Δεκεμβρίου, για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με το podcast «Mamarazzis» με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους Λόρα Φα και Λορένα Βάσκεζ, ο Ζεράρ Πικέ, δεν είναι καθόλου χαρούμενος που θα περάσει λιγότερο από μια εβδομάδα με τα παιδιά του, καθώς θα μετακομίσουν στο Μαϊάμι λίγα 24ωρα αφότου μπει το νέο έτος. Παράλληλα, ο πατέρας των δύο παιδιών δείχνει να έχει τις ανησυχίες του, για τον χρόνο που θα περνά με τα αγόρια του, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν και τα μαθήματα του σχολείου γύρω στις 5 Ιανουαρίου.

«Αν τα παιδιά ξεκινήσουν τα μάθηματα στις 5 του μήνα, ο Πικέ χάνει χρόνο μαζί τους. Οπότε είτε θα τα παραδώσει νωρίτερα, είτε θα ξεκινήσουν το σχολείο αργότερα» εξήγησε μια πηγή που επικαλείται η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia».

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διαβεβαίωσαν δε ότι ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να ζητήσει από τη Σακίρα, να επιτρέψει στα παιδιά της να καθυστερήσουν για λίγες ημέρες να πάνε στο σχολείο, έτσι ώστε να μπορέσει να συμπληρώσει και εκείνος το συμφωνημένο 10ημερο μαζί τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη «La Vanguardia», ο Πικέ συμφώνησε να περάσει την Πρωτοχρονιά και την Ημέρα των Τριών Βασιλέων (6 Ιανουαρίου), με τα παιδιά του και καθώς οι ημερομηνίες είναι περίπλοκες και δεν ανταποκρίνονται στα προγράμματα των δύο γονέων, αναμένεται παρέμβαση δικηγόρου.

Για την ώρα αυτό που επιθυμεί ο Ζεράρ Πικέ, είναι να τερματίσει η Σακίρα την εξόρμηση στο Ντουμπάι άμεσα, για να μπορέσει να περάσει περισσότερες ημέρες με τους Σάσα και Μίλαν και να απολαύσει τις δύο γιορτές, προτού ένας ολόκληρος ωκεανός χωρίσει το ζευγάρι από τις αρχές του νέου έτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ