Ο Σπύρος Μαρτίκας αποτέλεσε ένα από τους πιο συζητημένους παίκτες του φετινού Survivor, ενώ μάλιστα αναπτύχθηκε ένα ειδύλλιο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο φαρμακοποιός αποφάσισε, λοιπόν, να πετάξει μέχρι τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα δημοσίευσε κάποια τρυφερά τους στιγμιότυπα από το reality show.

Ο πρωην παίκτης του Survivor μοιράστηκε τις αγκαλιές τους, τα χάδια τους, τις τρυφερές τους στιγμές, γραφοντας: «Όλα όσα έχουμε είναι το τώρα». Η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου; «Βρε καρδούλα μου».

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε πρόσφατα στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την εμπειρία του από το Survivor, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς δεν τον άφησε λεπτό χωρίς πειράγματα και τρολ. Μάλιστα, η Βρισηίδα συνδέθηκε μέσω skype και ο Μαρτίκας είπε ότι το «Καλό Μεσημεράκι» γίνεται «Καυτό Μεσημεράκι«.

H Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας στην πρώτη τους συνάντηση μετά το Survivor

Το ζευγάρι συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο φαρμακοποιός προσγειώθηκε στην πόλη της αγαπημένης του. Μάλιστα, κοινοποίησαν στιγμιότυπο,, ενώ μας γνωστοποίησαν ότι βρέθηκαν για φαγητό.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! και στη Μάνια Καπαράκου, η Βρισηίδα είχε αναφέρει: «Ο Σπύρος είναι μια ευκαιρία για ένα νέο μέλλον. Με βοήθησε να δω τη Βρισηίδα με έναν άλλο άντρα. Όταν τον πρωτοείδα, σκέφτηκα ότι ήταν ο πιο ωραίος από τους Μαχητές. Στη συνέχεια, επειδή ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου, δεν έδωσα σημασία. Όταν όμως έγινε η μείξη των ομάδων, τότε άρχισα να γνωρίζω τον Σπύρο καλύτερα και να παρατηρώ πόσο προστατευτικός ήταν με όλη την ομάδα αλλά και με μένα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησε να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ