Με δυσκολία περπατούσε σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία όπως αποκάλυψε χθες είχε ένα ατύχημα.

Σύμφωνα με την γνωστή παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της βροχής, γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε το πόδι της.

Μάλιστα, με ένα Instagram Story από το καμαρίνι της, λίγο πριν ξεκινήσει η “Super Κατερίνα” έδειξε στους followers της το μελανιασμένο γόνατό της. “Καλημέρα από το καμαρίνι. Η μέρα ξεκινά πολύ περίεργα. Κοιτάξτε τι έπαθα χθες βράδυ. Δεν καταλαβαίνετε. Έπεσα, γλίστρησα, διαλύθηκα. Όλα λάθος” είπε χαρακτηριστικά.

Στο θέμα αναφέρθηκε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Alpha. “Δεν καταλαβαίνετε τι έπαθα χθες. Ήθελα να βγω στην βροχή και τρώω μία. Πέφτω κάτω με το πρόσωπο, ευτυχώς που δεν χτύπησα το πρόσωπό μου και έχω μελανιά στα γόνατα, στη λεκάνη, αλλά το τακούνι τακούνι σήμερα” είπε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να χάνει το χιούμορ της.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στη συνεργάτιδά της, Μάρα Μεϊμαρίδη η οποία επίσης είχε ένα αντίστοιχο ατύχημα πριν μερικές ημέρες, με το μηχανάκι της. “Κυρία Μάρα μας έχουν ματιάσει σίγουρα. Χθες ήμουν να πάω για φαγητό με μια φίλη μου. Κραπ έτσι κάτω. Δεν καταλαβαίνετε. Λεκάνη,το πόδι εδώ έχει γίνει τούμπανο”, ανέφερε.

H ίδια πρέπει τώρα να το ξεκουράσει, έχει επισκεφθεί τον γιατρό και μάλιστα, της έχει δέσει το σημείο, όπως μας έδειξε με instastory πριν από λίγο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ