Σοβαρό ατύχημα  είχε ο Βρετανός συγγραφέας και σεναριογράφος, Χανίφ Κιουρέισι, καθώς έπεσε στην Ιταλία και «είδε τον θάνατο κατάματα» όπως δηλώνει, ενώ αναφέρει ότι «δεν ξέρει αν θα μπορέσει κάποια μέρα να περπατήσει ξανά».

Ο 68χρονος συγγραφέας, γνωστός από την ταινία «Ωραίο μου πλυντήριο», αφηγήθηκε το ατύχημά του στην Ιταλία στα social media. «Την επομένη των Χριστουγέννων, στη Ρώμη (…) έπεσα. Έβλεπα τον Μο Σαλάχ να σκοράρει απέναντι στην Άστον Βίλα, έπινα την μπίρα μου, όταν αισθάνθηκα ίλιγγο. Έσκυψα μπροστά και έπεσα. Συνήλθα λίγα λεπτά αργότερα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Νόμιζα ότι θα πέθαινα, πίστευα ότι μου έμεναν ακόμη τρεις ανάσες. Είμαι στο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να κουνήσω χέρια και πόδια. Δεν μπορώ να ξύσω τη μύτη μου, να τηλεφωνήσω, να φάω. Όπως φαντάζεστε, είναι εξευτελιστικό (για μένα) και ταυτόχρονα είμαι βάρος για τους άλλους», συνέχισε, διευκρινίζοντας ότι χειρουργήθηκε στη σπονδυλική στήλη. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε αν κάποια μέρα θα μπορέσω να ξαναπερπατήσω ή να κρατήσω ένα στυλό», έγραψε, μεταξύ άλλων στις αναρτήσεις του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ