Η αντίστροφη μέτρηση για το εμβληματικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Κύπρου, το Living Color Festival έχει επίσημα ξεκινήσει! Στις 6 Αυγούστου η σκηνή θα «πλημμυρίσει» με μουσική, προσκαλώντας όλο τον κόσμο σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.  

Το Living Color Festival, πάντα μπροστά από το μουσικό ρεύμα της εποχής, θα ενισχύσει τη συναρπαστική εμπειρία των φανατικών του φεστιβάλ και αυτή την χρονιά, με τους διοργανωτές του να «ανεβάζουν» τα vibes παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το “Tribe Edition”.  Στο πολυαναμενόμενο μουσικό event, Afro και disco house μουσικές θα βάλουν φωτιά στην ατμόσφαιρα με groovy ήχους που θα ξεσηκώσουν τη διάθεση, εξασφαλίζοντας μια μοναδική γιορτή που παρόμοια δεν έχει διοργανωθεί ξανά στο νησί.

Η διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ Living Color Festival ‘Tribe Edition’ θα γίνει και φέτος στην Αγία Νάπα, στην καρδιά της πόλης που χτυπά πάντα δυνατά, φέρνοντας και πάλι κοντά πρωτοποριακούς, παγκοσμίου κλάσης DJs από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το φετινό line-up περιλαμβάνει μουσικούς από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική και απαρτίζεται από τους Kaz James, Eran Hersh, Joezi Zirah, African Stevenson, Alexandros Hadjikyriakos, Liquaxis και Paradise X.  

To οoutfit σου είναι αυτό που θα ξεχωρίσει στην συγκεκριμένη γιορτή της μουσικής και θα σε ταξιδέψει σε άλλα μονοπάτια “ανακαλύπτοντας νέες φυλές”. Έξω από το χώρο θα υπάρχουν hair stylists οι οποίοι θα τελειοποιήσουν το στυλ σου και θα σου προσφέρουν ξεχωριστή εικόνα.

Τί όμως αξίζει να προετοιμάσεις και να φέρεις μαζί σου αναδεικνύοντας το look σου;

  • Μεταλλικά τατουάζ είναι κάτι από το must have της εμφάνισής σου
  • Εφάνταστα καπέλα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις
  • Feather αξεσουάρ. Όσο πιο τολμηρό και εκκεντρικό τόσο πιο ταιριαστό.

Το κύριο συστατικό της εμφάνισής σου, δεν πρέπει να παύει να είναι η… ελευθερία και να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και με αυτό που υποστηρίζεις. Όσο και εντυπωσιακοί να είναι η γύρω σου, πάντα η… αλήθεια και η αγάπη για το Color Living Festival κερδίζει.

Δες προτεινόμενες φωτογραφίες και πάρε μια γεύση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ