Σαρωτική επιτυχία είχε γνωρίσει η μεξικάνικη τηλενουβέλα «Η Μαρία της Γειτονιάς» με πρωταγωνίστρια την Ταλία και τον Φερνάντο Καλούνγκα. Χωρίς αμφιβολία ένας από τους χαρακτήρες που ξεχώρισε και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στους τηλεθεατές ήταν εκείνη της «κακιάς» Σοράγιας που υποδυόταν η ηθοποιός Ιτατί Καντοράλ.

Η σειρά είχε προβληθεί σε πάνω από 180 χώρες και είχε μεταγλωττιστεί ή υποτιτλιστεί σχεδόν σε όλες τις γλώσσες και θεωρείται μακράν η πιο επιτυχημένη ισπανόφωνη τηλενουβέλα όλων των εποχών. Στην Ελλάδα προβλήθηκε πρώτη φορά μεταγλωττισμένη το 1998.

Δείτε σήμερα πώς είναι η «Σοράγια» από τη «Μαρία της Γειτονιάς»

Εικοσιέξι χρόνια μετά το τέλος της σειράς, οι δύο πρωταγωνίστριες η Ταλία που κρατούσε το ρόλο της Μαρίας και η Ιτατί που ενσάρκωνε τη Σοράγια πόζαραν μαζί αγκαλιασμένες στο Instagram. Όπως θα δείτε ο χρόνος είναι ισχυρός σύμμαχος και για τις δύο πρωταγωνίστριες που διατηρούν στο ακέραιο την ομορφιά τους και τη γοητεία τους. «Όμορφη φίλη μου, αδερφή μου ψυχή. Σε ευχαριστώ για αυτό το όμορφο απόγευμα», έγραψε η Ιτατί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram η «Σοράγια» και γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους φαν της σειράς να την αναδημοσιεύουν στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by @itatic_oficial

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ