Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται ότι βρίσκεται η Λάνα Ντελ Ρέι τους τελευταίους μήνες. Η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει έναν εμμονικό θαυμαστή, με αποτέλεσμα να νιώθει ότι απειλείται η ζωή της. Ο Έρικ Εβεράρντο, έχει εισβάλλει παραπάνω από μια φορά στο σπίτι της και απειλεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Ο stalker αυτή τη φορά εισέβαλε ξανά στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και στη συνέχεια έκλεψε το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η 37χρονη υπέβαλε στο Δικαστήριο αίτημα για περιοριστικά μέτρα εις βάρος του και δήλωσε πως ο άντρας αυτός την παρενόχλησε ενώ έχει μπει τουλάχιστον δύο φορές στο σπίτι της, χωρίς προφανώς την άδειά της.

Το ιστορικό των παρενοχλήσεων

Η πρώτη παραβίαση έγινε τον Φεβρουάριο, με τον Έρικ να πηγαίνει απρόσκλητος στο σπίτι της και στη συνέχεια να αποχωρεί κλέβοντας ένα από τα αυτοκίνητά της, μάρκας Jaguar. Ο εμμονικός θαυμαστής της, παρόλο που δικάστηκε για την κλοπή, δεν φάνηκε να πτοείται.

Στις αρχές του Ιουλίου, ο Έρικ Εβεράρντο πήγε στο σπίτι της τραγουδίστριας για δεύτερη φορά και άφησε στην είσοδο μία τσάντα με ένα σημείωμα, εκφράζοντας την επιθυμία του να τη δει ξανά από κοντά. Ένα ίδιο γράμμα δέχτηκε και η αδερφή της.

Η Λάνα Ντελ Ρέι πλέον ανησυχεί ιδιαιτέρως και υποστηρίζει ότι απειλείται η ασφάλεια της αλλά και της οικογένειάς της. Προχώρησε, έτσι, σε υποβολή αιτήματος για περιοριστικά μέτρα για τον άνδρα, που όπως τονίζει δεν γνωρίζει, με αυτά να γίνονται δεκτά. Ο Έρικ Εβεράρντο υποχρεούται να μην πλησιάζει την ίδια, την αδερφή και τον αδερφό της σε ακτίνα 100 μέτρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ