Ένα σοβαρό ατύχημα είχε χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ο Ευθύμιος Δίπλαρος, αφού αυτοκίνητο του ανέκοψε την πορεία.

Μετά το ατύχημα το οποίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών στον Στρόβολο, ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Δείτε τις φωτογραφίες από το τροχαίο του βουλευτή…

Στην σημερινή εκπομπή ”Με αγάπη Χριστιάνα” φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς ο Ευθύμιος Δίπλαρος και περιέγραψε πώς συνέβη το τροχαίο αλλά και την κατάσταση της υγείας του!

Ο κύριος Δίπλαρος είπε ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι του οχήματος του και να προκλήθούν υλικές ζημιές. Στο άλλο όχημα, επέβαιναν πατέρας και γιος που επίσης τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση και μάλιστα, πιο σοβαρά από τον ίδιο.

Τραυματίστηκα στο στήθος και στον αυχένα, οι άνθρωποι του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν πιο σοβαρά και εκφράζω την συμπαράσταση μου γιατί τα είπαμε και μέσα στο ασθενοφόρο, που μεταφερθήκαμε όλοι μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Ο βουλευτής ανέφερε ότι σχεδόν είκοσι-τέσσερις ώρες μετά το ατύχημα, οι πόνοι σε στήθος και αυχένα είναι εντονότεροι και επισήμανε ότι όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Ευτυχώς άνοιξαν οι αερόσακοι, φορούσα τη ζώνη ασφαλείας μου και είναι αυτό που λέμε ότι οι ζώνες ασφαλείας σώζουν ζωές. Εάν δεν φορούσα τη ζώνη μου, θεωρώ πως θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Ο κύριος Δίπλαρος σημείωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι επιβάτες του άλλου οχήματος πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο αργά χθες το βράδυ, παρά το γεγονός ότι οι θεράποντες ιατροι συνέστησαν να παραμείνουν για νοσηλεία. 

“Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, ούτε εκείνοι βεβαίως ήθελαν να μου ανακόψουν την πορεία, είναι μόνο υλικές ζημιές.”

Δείτε όλα όσα περιέγραψε ο βουλευτής στο πιο κάτω βίντεο:


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ