Καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα να δεις” ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, 7 Ιουνίου ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, μιλώντας για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του.

Ο ηθοποιός έχασε τον πατέρα του, Κώστα Βασιλείου πριν δύο μήνες και σήμερα, αναφέρθηκε πρώτη φορά στην απώλειά του. Ο ίδιος εξηγεί ότι είχε την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί του όσα ένιωθε και να του εκφράσει την αγάπη του. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι “Ήμουν αρκετά τυχερός γιατί τα τελευταία δύο χρόνια που ξεκίνησε το πρόβλημα, είχαμε πάρα πολλές ώρες μαζί, είπαμε πάρα πολλά πράγματα, είχα την ευκαιρία να του πω όσα ένιωθα, να του πω ότι τον αγαπώ.”

Για την τηλεόραση και την κριτική που ασκούσε ο πατέρας του, είπε ”Ήταν καλός κριτής για εμένα, πάντα άκουγα τη γνώμη του γιατί ήταν τηλεθεατής. Του άρεσε πολύ η τηλεόραση και έβρισκα πολλές φορές δίκαιο σε κάποια πράγματα που μου έλεγε”, εξήγησε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαούνιας εξομολογήθηκε και ποια συμβουλή του έδωσε ο πατέρας του και κρατάει σαν φυλακτό στη ζωή του, η οποία είναι “Να είμαι σωστός άνθρωπος για τους άλλους ανθρώπους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ