Μπορεί η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς να έχουν πάρει διαζύγιο, ωστόσο, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, γι’ αυτό και δεν θα ήταν δυνατόν η σχεδιάστρια να ξεχάσει τα γενέθλιά του. Εξάλλου, η Σοφία, πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα με τον πρώην σύζυγό της, και να αναφέρεται σε εκείνον με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια.

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο Θανάσης Πανουργιάς γιόρταζε τα γενέθλια του και η πρώνη σύζυγός του και μητέρα των δύο τους παιδιών δημοσίευσε μερικές κοινές τους φωτογραφίες από όμορφες στιγμές του παρελθόντος, και του ευχήθηκε χρόνια πολλά με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου πρώην σύζυγο. Αυτή είναι μια φωτογραφία μας από όταν προσποιήθηκα τη γυναίκα σου. Το να μην είμαι παντρεμένη μαζί σου είναι το αποκορύφωμα της ζωής μου» γράφει σε μια φωτογραφία η Σοφία Καρβέλα.

«Εδώ είμαστε εμείς, με το μοναδικό πράγμα που συμφωνούμε» σημειώνει σε μια άλλη, ενώ στην τελευταία φωτογραφία, γράφει «celebrity crush»

Δείτε τις αναρτήσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ