Μια δύσκολη και στενάχωρη απόφαση έχει πάρει η Σοφία Χατζηπαντελή. Το γνωστό diversity model που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό ενημέρωσε για την προσωρινή (;) απόσυρση της από τον χώρο της μόδας.

Μη μπορώντας να αντέξει άλλο τα άσχημα σχόλια και την εξαιρετικά σκληρή κριτική που έχει δεχτεί, ειδικά μετά την παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση, αποφάσισε να «φύγει» τουλάχιστον για ένα μήνα, αφού προτεραιότητα είναι ο εαυτός της και η ψυχική της υγεία.

Στην ανάρτησή της γράφει :«Μία πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός μόδας αυτόν τον μήνα, λόγω της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτα τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά».

Την απόφαση της σχολίασε μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου, η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια, δεν δίστασε να συγχαρεί τη Σοφία γι’ αυτή της την απόφαση και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη «μπράβο της που μπορεί και λέει ότι δεν είναι καλά… Δεν έχει ακούσει και λίγα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ