Αν και μετά το χωρισμό τους η Ηλιάνα και ο Snik διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον φωτογραφικό φακό να τους αποθανατίζει ακόμη και σε κοινές διακοπές, μετά τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Φαίη Σκορδά, ο Snik την έκανε unfollow.

O γνωστός τράπερ φαίνεται να ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις της Ηλιάνας όσον αφορά τη σχέση τους.

Θυμίζουν ότι η Ηλιάνα είχε δηλώσει τα εξής: «ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, δεν έχω κανένα παράπονο, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές. Πολύ. Και δεν το καταλαβαίνω κιόλας, αλλά ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεό έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ