Η Σίσσυ Τουμάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και εκτός από τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», μίλησε και για τον γάμο της με τον αργύρη Πανταζάρα.

«Είμαστε 2μισι χρόνια μαζί. Με τον Αργύρη Πανταζάρα “παντρευτήκαμε” τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας στον άλλον στα μάτια και είπαμε ότι είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή. Συνήθως ψάχνουν να βρουν την αιτία γιατί έγινε ο γάμος. Μήπως έμεινα έγκυος, μήπως κάτι συνέβη και παντρευτήκαμε τόσο ξαφνικά; Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος, να το πω και αυτό» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Τουμάση.

«Παντρευτήκαμε γιατί απλά θέλαμε πάρα πολύ. Αυτό αισθανθήκαμε και αυτό θελήσαμε να κάνουμε. Η μητέρα μου είχε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και είχε έρθει εδώ με τον διωγμό που έγινε το 1964. Ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Την ένιωθα κοντά μου την μέρα του γάμου μου. Ένιωθα ότι ήταν εκεί» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Δεν καλέσαμε πολύ κόσμο γιατί θέλαμε να είναι μια δική μας γιορτή που να συνδυαστεί με ένα ταξίδι και να έχουμε κοντά μας τους πολύ πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους. Δεν είμασταν σε μια φάση που θέλαμε να το ανοίξουμε» κατέληξε η Σίσσυ Τουμάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ