Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή της στο MEGA «Χαμογέλα και πάλι!», θέλησε να τοποθετηθεί για τον εμφύλιο που ξέσπασε στα κανάλια όλη την εβδομάδα. Με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, οι παρουσιαστές εκπομπών λογομάχησαν και όλα αυτά πήραν τη μορφή «πολέμου».

«Μέσα σε μία τόσο δύσκολη εβδομάδα, τόσο δύσκολη περίοδο, ξοδέψαμε τόσο χρόνο τηλεοπτικά να μιλάμε ο ένας για τον άλλον», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά και στη συνέχεια τόνισε: «Ο καθένας από το βήμα του και την εκπομπή του τοποθετείται έτσι όπως θεωρεί. Εγώ δεν θεωρώ ότι χωρά και πολλές τοποθετήσεις. Νομίζω ότι αυτό περισσεύει αυτή τη στιγμή. Το ότι πρέπει να είναι επίκεντρο ο κάθε παρουσιαστής στην κάθε εκπομπή…

Δεν συμφωνώ ότι ο κόσμος περιμένει να ενημερωθεί από τη σατιρική εκπομπή, την παρακολουθεί για άλλους λόγους, δεν την παρακολουθεί για λόγους ενημέρωσης. Θεωρώ όμως ότι βλέποντας τα δελτία μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει και τις κατευθύνσεις και τις δομές και την αντικειμενικότητα».

«Από εκεί και πέρα, ότι ασχολούνται οι παρουσιαστές με το περιεχόμενο των άλλων εκπομπών, αυτό μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση, σε μία τέτοια συνθήκη ειδικά. Και ότι παίρνουν τόσο βήμα και τα φώτα πάνω τους οι ίδιοι οι παρουσιαστές να πουν τη δική τους τη γνωμούλα. Όλοι είμαστε εξοργισμένοι σαν πολίτες αλλά το φως πρέπει να στραφεί εκεί που είναι το πρόβλημα, όχι στο τι άποψη έχει ο καθένας μας. Μέσα από τα θέματα που προβάλεις φαίνεται η θέση σου, δεν χρειάζεται ρητορική μίσους», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ