Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φιλοξενήθηκε στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου. Μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για τα social media και σχόλια που είχε κάνει για την ίδια κατά το παρελθόν.

«Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξεfollow. Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια» αποκρίθηκε από τη μεριά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ