Αν και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το θάνατο της μητέρας της, η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να επιστρέψει πίσω στην εκπομπή της. Έτσι σήμερα το πρωί καλημέρισε τους τηλεθεατές της στο Χαμογέλα και πάλι.

«Από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, 20 χρόνια τώρα, φοβόμουν τέτοιες στιγμές, πολύ δύσκολες. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς (τους συνεργάτες μου) για όλη αυτή την στήριξη και την βοήθεια που δώσατε, την εταιρεία παραγωγής, τον Νίκο Κοκλώνη και το κανάλι που από την πρώτη στιγμή με βοηθήσατε να το διαχειριστώ όλο αυτό, όσο μπορώ…»  είπε η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές.

«Ευχαριστώ και τον κόσμο που έχω λάβει απίστευτα μηνύματα αγάπης. Ήταν τεράστιο το κύμα αγάπης, δεν ξέρω τι να σας πω. Ευχαριστώ τον κόσμο με τον οποίο συνδέθηκα όλους αυτούς του μήνες. Μου περνάνε πολλές ιστορίες παιδιά γιατί είναι αλήθεια, μέχρι να έρθει στο σπίτι σου αυτή η αρρώστια, δεν καταλαβαίνεις…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα η Σίσσυ εξήγησε πως αποφάσισε να μην ντυθεί στα μαύρα, να βάλει το χαμόγελο της που λάτρευε η μαμά της και να ντυθεί στα λευκά, γιατί ήθελε να φορέσει την μπλούζα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Γυναίκες χωρίς σύνορα» στην οποία η μητέρα της υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Πηγή video: tlife

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ