Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και στον Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για την Κατερίνα Καινούργιου.

Μιλώντας λοιπόν για την Ελένη Μενεγάκη, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δήλωσε: «Η Ελένη Μενεγάκη ήταν τυχερή που ξεκίνησε στην αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και δεν ξέρω αν ξεκινούσε τώρα αν θα έκανε την ίδια καριέρα. Υπήρξε τυχερή επαγγελματικά και στη ζωή της τα πράγματα ήρθαν όμορφα και ωραία. Όχι ότι δεν είχε ταλέντο και ικανότητες, έχει δουλέψει πάρα πολύ και συνεχίζει και δουλεύει πολύ. Για μένα είναι Νο1 παρουσιάστρια όσον αφορά την ψυχαγωγία. Βέβαια Νο1 είναι και η Ρούλα Κορομηλά της οποίας τις εκπομπές και τις τηλεθεάσεις δεν έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Την επιτυχία της Ρούλας δεν την έχει κάνει καμία άλλη.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν σταθμός για την καριέρα μου. Ήμουν δική της επιλογή, αλλά δεν ξέρω εάν είναι καλό να σε επιλέξει εκείνη ή οι συνεργάτες της. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Είχα άψογη συνεργασία μόνο με την Ελένη και όχι με την ομάδα της. Σήμερα υπάρχουν κακέκτυπα αντίγραφα της Ελένης Μενεγάκη και το κακό είναι ότι παίρνουν και τα αρνητικά της Ελένης. Κάθε παρουσιαστής έχει θετικά και αρνητικά στον τηλεοπτικό αέρα».

Όσον αφορά τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου, η ίδια σχολίασε: «Στην αρχή η γεύση ήταν γλυκιά, μετά έγινε γλυκόξινη και στο τέλος πικρή. Είχε όλες τις γεύσεις η συνεργασία αυτή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ