Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε η Σία Κοσιώνη για να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νεά διαφημιστική απάτη που κυκλοφορεί με κεντρικό πρόσωπο… την ίδια.

Οι διαδικτυακές απάτες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και η χρήση γνωστών και αναγνωρίσιμων προσώπων προκειμένου να γίνουν πιστευτές αποτελεί πλέον συνηθισμένη πρακτική. Ουκ ολίγοι celebrities έχουν δει το πρόσωπό τους να φιγουράρει σε σποτάκια ή αναρτήσεις που στόχο έχουν να ξεγελάσουν το κοινό και να του αποσπάσουν χρήματα και φροντίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να ξεκαθαρίσουν πως ουδεμία σχέση έχουν με το εν λόγω προϊόν ή τη διαφημιζόμενη υπηρεσία.

σία κοσιώνη
Η Σία Κοσιώνη έπεσε θύμα επιτήδειων, που χρησιμοποίησαν το πρόσωπό της για μια παραπλανητική διαφήμιση που στόχο είχε την εξαπάτηση του κόσμου.

Έτσι συνέβη και με τη Σία Κοσιώνη η οποία, πριν καλά-καλά επιστρέψει από μια μικρή τριήμερη απόδραση με την οικογένειά της με αφορμή την αργία του Αγίου Πνεύματος, ήρθε αντιμέτωπη με ένα δήθεν ρεπορτάζ το οποίο πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με την ίδια ως παρουσιάστρια!

Εξοργισμένη η δημοσιογράφος ανέβασε ένα στοπ-καρέ από το εν λόγω σποτάκι, ξεκαθαρίζοντας προς όλους, διαδικτυακούς της φίλους και μη, ότι πρόκειται για ψευδές ρεπορτάζ που στόχο έχει την παραπλάνηση του κοινού.

Photos: Instagram/siakossioni

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ