Μια δύσκολη περιόδο φαίνεται ότι περνάει η Shakira, αφού εκτός από τον χωρισμό της με τον Πικέ, ο πατέρας της βρισκόταν στο νοσοκομείο και παράλληλα, έχει να αντιμετωπίσει και μπλεξίματα με την ισπανική εφορία.

Μάλιστα, η Shakira ετοιμάζεται να μετακομίσει με τους δύο γιους της, Milan και Sasha, στο Μαϊάμι μετά και τις 12ωρες διαπραγματεύσεις της με τον Πικέ για το μέλλον των παιδιών τους.

Φαίνεται, όμως, πως όλα όσα περνάει τους τελευταίους μήνες έχουν αντίκτυπο και στην ψυχολογική της κατάσταση. Πρόσφατα, η Λατίνα σταρ εθεάθη να μιλάει στο τηλέφωνο και όταν έκλεισε τη γραμμή ξέσπασε σε κλάματα δημοσίως, σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης “Sálvame“. Τα πλάνα, που κατέγραψε άνθρωπος που ήταν παρών στο σημείο, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν ανησυχία για τη συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση της Shakira.

Ήταν με δύο φίλους και ήταν σε άσχημη κατάσταση. Φορούσε αθλητική φόρμα. H αλήθεια είναι… πως έμοιαζε ταραγμένη. Από τη στιγμή που έφθασε, μιλούσε στο τηλέφωνο στα αγγλικά. Από τη μιάμιση ώρα που καθόταν εκεί, τη μία ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο” είπε η πηγή.

Όπως πρόσθεσε: “Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άρχισε να κλαίει. Δεν θέλαμε να πλησιάσουμε γιατί διαφωνούσε με τις φίλες της. Η μητέρα μου είναι φανατική θαυμάστρια. Είπε “είναι αδύνατο να πάμε κοντά… να της ζητήσω μια φωτογραφία…”. Αλλά της είπα ότι οι άνθρωποι που ήταν εκεί, δεν θα το επέτρεπαν. Δεν την πλησίαζε κανείς“.

Η δημοσιογράφος, Laura Fa, αναζητώντας το “γιατί” πίσω από την ταραχή της Shakira, θεώρησε πιο πιθανή αιτία της αναστάτωσης της σουπερστάρ τον Gerard Piqué. Και συγκεκριμένα την απόφασή του να έχει κοντά του στην παρουσίαση του νέου του project την Clara Chía. Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι. Και σημείωσε η δημοσιογράφος: “Αν και όλα είναι ξεκάθαρα, η απογοήτευση είναι πάντα απογοήτευση“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ