Σε νέα συνέντευξή της στο «Allure» η Shakira, μίλησε για την ταινία της barbie σημειώνοντας πως της άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.

«Ένιωσαν ότι ευνουχίζει τους άντρες. Και συμφωνώ, μέχρι ένα βαθμό. Μεγαλώνω δύο αγόρια. Θέλω κι αυτά να νιώθουν δυνατά ενώ ταυτόχρονα σέβονται τις γυναίκες. Μου αρέσει όταν η ποπ κουλτούρα προσπαθεί να τις ενδυναμώσει χωρίς να στερεί από τους άντρες την αρρενωπότητά τους, και τη δική τους ικανότητα να προστατεύουν και να παρέχουν».

Όπως πρόσθεσε η 47χρονη Κολομβιανή σταρ, «πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε στις γυναίκες όλα τα εργαλεία και την εμπιστοσύνη που μπορούμε χωρίς να χάσουμε την ουσία μας, χωρίς να χάσουμε τη θηλυκότητά μας. Θεωρώ ότι οι άντρες έχουν έναν σκοπό στην κοινωνία και οι γυναίκες έναν άλλο. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο και αυτή η σχέση δεν πρέπει να χαθεί».

Η ίδια σχολίασε ότι «το γεγονός ότι μια γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα δεν σημαίνει ότι πρέπει. Γιατί να μη μοιραστούμε το φορτίο με ανθρώπους που αξίζει να το κουβαλούν, που έχουν καθήκον επίσης να το κουβαλούν;». Ένα μέρος της προσωπικής της φιλοσοφίας έχει μεταφέρει και στο νέο άλμπουμ της, «Las Mujeres Ya No Lloran» («Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια»): «Θέλω αυτή η μουσική να χτίσει γέφυρες, να ενδυναμώσει τους ανθρώπους, να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν τις δικές τους δυνάμεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ