Το “Sex and the City: And Just Like That” κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ και φαίνεται ότι η σειρά θα έχει όλα όσα αγάπησαν οι φανατικοί θαυμαστές. Μόδα, δράμα και φυσικά έρωτα και η πρεμιέρα του tv show αναμένεται για την 9η Δεκεμβρίου!

Στο τρέιλερ, ο χαρακτήρας της Sarah Jessica Parker, Carrie, ακούγεται να λέει: «Λένε ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και η ιστορία σου ξετυλίγεται. Η πόλη φτιάχνεται ξανά. Και κάπως έτσι… ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο». Το σύντομο κλιπ αποκάλυψε επίσης την επιστροφή πολλών αγαπημένων χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων των Miranda, Charlotte, Big και Harry, αλλά υπάρχει ένας χαρακτήρας που λείπει αισθητά από το τρέιλερ.

Φυσικά, οι θαυμαστές ήξεραν εδώ και καιρό ότι η Kim Cattrall δεν θα έπαιζε ξανά τον ρόλο της ως η εμβληματική Samantha στη νέα σειρά, αλλά φαίνεται ότι η έλλειψη παρουσίας της στο τρέιλερ ήταν κάπως απογοητευτική. Στο Twitter, ένα άτομο έγραψε: «Όχι Samantha; Όχι ευχαριστώ», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Το Sex and the City χωρίς τη Samantha είναι σαν τις Destiny’s Child χωρίς την Beyoncé». Ένα τρίτο άτομο πρόσθεσε: «Θα μου λείψει η Samantha».

Ωστόσο, άλλοι ήταν πιο θετικοί, με ένα άτομο να δηλώνει: «Το ΗΒΟ max είναι θα μας οδηγήσει σε μέρη που αγαπάμε και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε», ενώ άλλος έγραψε: «Είναι τέλειο. Απλώς ανυπομονώ». Δες το και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα!

https://www.youtube.com/watch?v=KNLwEjJPbcs

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ