Πριν από την πρεμιέρα του “And Just Like” That στο HBO Max, η Sarah Jessica Parker συνεργάστηκε με την Airbnb για να αναδημιουργήσει το εμβληματικό διαμέρισμα της Carrie Bradshaw, ώστε να το απολαύσουν μερικοί από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του “Sex and the City“.

«Έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που μπήκα για πρώτη φορά στη θέση της Carrie και τώρα, είναι η σειρά σου», γράφει η Parker στην καταχώριση του Airbnb. «Για τον εορτασμό της επικείμενης κυκλοφορίας του “And Just Like” That…, του πολυαναμενόμενου νέου κεφαλαίου της πρωτοποριακής σειράς του HBO, “Sex and the City”, ανοίγουμε τις πόρτες στο brownstone όπου ξεκίνησαν όλα».

Η μοναδική στο είδος της εμπειρία θα επιτρέψει στους θεατές της επιτυχημένης σειράς του HBO να μπουν στη θέση της Carrie (και του tutu!) για διανυκτερεύσεις σε ένα αρχοντικό της Νέας Υόρκης. Οι κρατήσεις θα ανοίξουν τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και θα υπάρχουν δύο διαθέσιμες θέσεις με 23 $ τη βραδιά για το ιδιωτικό δωμάτιο.

Οι θαυμαστές της σειράς, πέρα από τα ρούχα, θα δουν το ασύρματο τηλέφωνο με το οποίο η Carrie συζητούσε με τις φίλες της, τον φορητό υπολογιστή με τοn οποίο έγραφε τα άρθρα της, αλλά και τα εκατοντάδες παπούτσια και βιβλία της.

«Το διαμέρισμά της ήταν elegant χωρίς να είναι ακατάστατο παρά τις ατελείωτες στοίβες της Vogue, την υπερχειλισμένη ντουλάπα και, φυσικά, τις αυτοκόλλητα post-it» δήλωσε η εκπρόσωπος της Airbnb, Liz DeBold Fusco, στην New York Post.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ