Έπειτα από τα δημοσιεύματα του TMZ που θέλουν ένα δικαστή να απορρίπτει το αίτημα της Britney Spears για την αφαίρεση της επιμέλειας από τον πατέρα της, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Instagram, με μία νέα δήλωση.

Μαζί με ένα βίντεο μαγειρικής, η Britney Spears, μοιράστηκε ένα στίχο από το τραγούδι της Selena Gomez, “Kill Em With Kindness”, γράφοντας: “Σε ένα σύστημα στο οποίο δεν είχα καμία ελπίδα για πολύ καιρό, τουλάχιστον έχω μια πλατφόρμα να μοιράζομαι αυτά που θέλω! Όπως λέει και η Selena Gomez-ο κόσμος μπορεί να είναι ένα βρώμικο μέρος…το ξέρω…το ξέρεις…σκότωσέ τους με την ευγένεια☀️☀️☀️ !!! Δυστυχώς τα νέα ήταν πολύ βρώμικα και λένε κακά ψέματα για εμένα, οπότε θα κάνω λιγότερες δημοσιεύσεις από εδώ και στο εξής ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ !! Αυτό ήταν το πιο τέλειο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου και με έκανε να ανακαλύψω το πάθος μου για τη μαγειρική! Ο Θεός να σας ευλογεί…”

Προς έκπληξη, η Selena Gomez, είδε τη δημοσίευση και απάντησε στην Britney Spears γράφοντας στο βίντεο: “Σε αγαπώ! Είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις να μαγειρέψουμε μαζί όποτε θέλεις!”

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η πριγκίπισσα της pop κάνει αναφορά στην Selena στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν λίγο καιρό, είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα προϊόντα του brand oμορφιάς της Gomez, τα οποία της έστειλε στο σπίτι της, μαζί με ένα μπικίνι από τη συνεργασία της με το brand, La Mariette.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ