Σε σοβαρή κατάσταση στο καρδιολογικό εδώ και μια εβδομάδα ο Δώρος Παναγίδης!

Δύσκολες στιγμές βίωσε ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο “Power of Love”, καθώς πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, όπου χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί για μία εβδομάδα στο καρδιολογικό τμήμα όντας σε σοβαρή κατάσταση.

Tο περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος, μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου ανάρτησε φωτογραφία κατά τη νοσηλεία του και την συνόδευσε στη λεζάντα με… σκέψεις.

Ο ίδιος γνωστοποίησε το γεγονός και στάθηκε στο ποια άτομα ήταν δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του, κάνοντας τον να καταλάβει πολλά, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Όπως έγραψε:

“7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση.

Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου.
Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.
Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης.
Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος.
Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.
Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ