Το πρόσφτατο ταξίδι της Σακίρα στη Νέα Υόρκη συνέβη καθώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια παρευρέθηκε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, ενώ απαθανατίστηκε αργότερα με δάκρυα στα μάτια. Η διάσημη star εθεάθη με τον Carson Daly σε έναν αγώνα χόκεϊ και ο κόσμος αναρωτήθηκε αν πρόκειται για τον νέο της σύντροφο και αν η performer έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Οι δυο τους έδειχναν πολύ ενθουσιασμένοι και το National Hockey League μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram με τη λεζάντα.

Κάθε φορά που η Σακίρα συναναστρέφεται τον Carson Daly, το κοινό αναρωτιέται αν υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλία, ωστόσο οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και χρόνια. Μάλιστα ο Carson Daly είναι παντρεμένος.

O Carson Daly είναι παντρεμένος από το 2015 και έχει τέσσερα παιδιά. Η Σακίρα χει επικεντρωθεί στη μουσική και στη φροντίδα των δύο γιων της, Σάσα και Μίλαν.

«Σήμερα νιώθω ότι είμαι αρκετή για τον εαυτό μου και πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα αντιμετωπίζει τις επιθέσεις της ζωής βγαίνει πιο δυνατή και όταν βγαίνει πιο δυνατή είναι επειδή έχει γνωρίσει τις δικές της αδυναμίες, αποδέχεται την ευαλωτότητά της, εκφράζοντας αυτό που νιώθει, επειδή λένε ότι “το αντίθετο της κατάθλιψης είναι η έκφραση”. Έχω καταφέρει να νιώσω ότι είμαι αρκετή, κάτι που πίστευα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω. Τώρα νιώθω πλήρης. Νιώθω ότι εξαρτώμαι από τον εαυτό μου και έχω επίσης δύο παιδιά που εξαρτώνται από εμένα και νιώθω ότι πρέπει να είμαι πιο δυνατή από μια λέαινα, αλλά αυτή η δύναμη για να είμαι αληθινή πρέπει να είναι το αποτέλεσμα του πένθους της αποδοχής της. Να ανέχεσαι την απογοήτευση, να αποδέχεσαι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν θέλει κανείς, ότι υπάρχουν όνειρα που σπάνε, ότι πρέπει να μαζέψεις τα μικρά κομμάτια από το έδαφος και να ξαναφτιάξεις τον εαυτό σου», είχε εξομολογηθεί η Σακίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η μεγάλη απόφαση της Σακίρα που επηρεάζει τα παιδιά της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ