Ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα για τον Τζέρεμι Ρένερ που έγινε ευρέως γνωστός ως «Hawkeye» της Marvel. Τις τελευταίες ώρες ο ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Τζέρεμι Ρένερ, που έχει υποδυθεί τον γνωστό ήρωα της Marvel «φέρει τραύματα μετά από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες, ενώ απομάκρυνε το χιόνι νωρίτερα σήμερα» δήλωσε ο εκπρόσωπός του την Κυριακή, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος.

«Η οικογένειά του είναι μαζί του και δέχεται εξαιρετική φροντίδα». Ο Τζέρεμι Ρένερ είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Hawkeye στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, ξεκινώντας με τον Thor (2011) και τους Εκδικητές (2012).

τζέρεμι ρένερ

Πιο πρόσφατα έπαιξε τον χαρακτήρα στη σειρά Hawkeye της Disney+. Ο Ρένερ προτάθηκε για Όσκαρ για τις ερμηνείες του στις ταινίες The Hurt Locker (2008) και The Town (2010).

Έχει επίσης εμφανιστεί στα Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), American Hustle (2013) και Mission: Impossible-Rogue Nation (2015).

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ