Η Έφη Θώδη ήταν καλεσμένη ενός ομογενούς επιχειρηματία στον Καναδά για να τραγουδήσει στο εστιατόριό του τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και του Βαγγέλη Κάραλη, η τραγουδίστρια κατά την περίοδο της παραμονής της, μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε έναν άλλον άνθρωπο. Η τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού, με τις δεκάδες επιτυχίες και τις εμφανίσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου όπου υπάρχει ομογένεια, φημολογείται ότι άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και ξεσπάσματα. Έφτασε, δε, στο σημείο να αρχίσει, όπως γράφεται, να καίει πράγματα στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν και να εκτοξεύει παντού αντικείμενα, με την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας μάλιστα, η τραγουδίστρια, ενώ είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται στο μαγαζί μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, αποφάσισε την ημέρα των Χριστουγέννων πως θέλει να μαζέψει τα πράγματά της και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι διοργανωτές των εμφανίσεών της στο Τορόντο, βλέποντάς τη σε αυτή την κατάσταση και μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, της έκλεισαν βραδινή πτήση για τις 26 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο τη μετέφερε μια καλή της φίλη, που μάλιστα έχει συνεργαστεί μαζί της.  Τελικά, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η Έφη Θώδη με τη συνοδεία υπαλλήλων του προξενείου μετέβη στο αεροδρόμιο και παίρνει την πτήση της επιστροφής για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το tlife το περιβάλλον της τραγουδίστριας διαψεύδει όλα όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα.

Πηγή:tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ