Ο Alpha μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την σειρά ‘’Σασμός’’, εργάζεται πυρετωδώς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, οργανώνοντας στρατηγικά το πλάνο του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ένα από τα πρόσωπα που θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του ο σταθμός, είναι ο Αργύρης Πανταζάρας. Το κανάλι επιθυμεί να τον αξιοποιήσει την επόμενη χρονιά στην νέα σειρά που προετοιμάζει με τίτλο ‘’Παράδεισεος’’.

Ο ρόλος του Γεράσιμου Χριστογιάννη, που υποδύεται στον “Σασμό” ολοκληρώνεται φέτος και δείχνει τον δρόμο για την επόμενη τηλεοπτική του δουλειά, μια υπογραφή της εταιρίας παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, επίσης παραγωγής του Σασμού.

Ωστόσο, άλλα δύο πρόσωπα σύμφωνα με την εφημερίδα συζητούν να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη σειρά εκτός από τον Αργύρη Πανταζάρα. Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός του πατέρας Λάζαρος Γεωργακόπουλος, αλλά και ο Τάσος Νούσιας ενώ αυτές τις μέρες γίνονται προσπάθειες να κλείσει όλο το καστ.

Ποια είναι η ιστορία της σειράς ‘’Παράδεισος’’;

Η σειρά θα είναι καθημερινή εποχής, που προορίζεται για τη ζώνη των 20:00. Βασίζεται στην αντίστοιχη ιταλική με τίτλο “Il paradiso delle signore” και διαδραματίζεται σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας τη δεκαετία του ’60.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ