Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου στις Σπέτσες, ενώ βάφτισαν και το κοριτσάκι τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, έκλεισε την Παρασκευή τέσσερα χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, τον Ιούλιο του 2017 στην Κύπρο και ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην λεζάντα της οποίας έγραψε: “4 χρόνια γάμου. Όπως έχω ξαναπεί: μόνοι μας ερχόμαστε στη ζωή κ μόνοι μας φεύγουμε. Η ατομικότητα, η μοναχικότητα, η αρμονία με τον εαυτό μας, είναι το σημαντικότερο πράγμα. Με τον άνθρωπο μας, συν-πορευόμαστε. Χωρίς εξαρτήσεις. Με αμοιβαία κατανόηση και ΑΠΟΔΟΧΗ. Να είμαστε όλοι καλά κ να προχωράμε αρμονικά“.

Ο γάμος του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη και η βάφτιση της μικρής Κύνθιας

Μία μέρα μετά, οι δυο τους, μαζί με την 1,5 έτους κόρη τους, βρέθηκαν στην εκκλησία Αγία Παρασκευή, των Σπετσών και τέλεσαν τα μυστήρια, με τη μικρή να παίρνει το όνομα Κύνθια.

Κουμπάρος του ζευγαριού είναι στενός τους φίλος, ενώ ο γάμος και η βάφτιση τελούνται σε κλειστό κύκλο, με την παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ