Η Κέιτ Μπλάνσετ έχει προκαλέσει σύγχυση μετά την εμφάνισή της σε συνέντευξη για την ταινία της Tár. Η οσκαρική ηθοποιός μοιάζει παγωμένη και ανέκφραστη, και οι θαυμαστές της δεν άφησαν το γεγονός αυτό ασχολίαστο.

Η Μπλάνσετ κοιτάζει το έδαφος σαν να είναι εντελώς παγωμένη καθώς η συμπρωταγωνίστριά της Νίνα Χος μιλούσε σε δημοσιογράφο της Digital Spy για την ταινία. Η Μπλάνσετ καθόταν με τα χέρια και τα πόδια της σταυρωμένα και ήταν παγωμένη για 15 δευτερόλεπτα, όσο άκουγε τη συνάδελφό της να μιλά.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν την στάση της, με κάποιους να συγκρίνουν τηn Κέιτ Μπλάνσετ με «ρομπότ» που του «τελείωσαν οι μπαταρίες».
κέιτ μπλάνσετ

«Έχει χαμηλή μπαταρία και χρειάστηκε να φορτίσει για 15 δευτερόλεπτα», «Ακόμα και τα χέρια της και τα πάντα. Επόμενος σταθμός το Madame Tussauds», «Νόμιζα ότι το βίντεο ήταν παγωμένο. Δεν κλείνει καν τα μάτια», ήταν κάποια από τα σχόλια.

Η συνέντευξη αυτή αλλά και η αντίδραση του κοινού έρχεται αφότου η Κέιτ Μπλάνσετ δέχτηκε πυρά για τον ρόλο της που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα στη νέα ταινία Tár. Δείτε το απόσπασμα που κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου από το τρίτο λεπτό κι έπειτα!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ