Ενώ ο «Σασμός» φέρνει νέα σύννεφα και απειλές πάνω απ’ το χωριό, η Αργυρώ βλέπει τη Σάντρα να φλερτάρει τον Αστέρη και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να το δεχθεί!

Τα απειλητικά σημειώματα που συνεχίζουν να φτάνουν στα χέρια του Μαθιού είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει. Ο ίδιος, αφόρητα πιεσμένος, με μια σκιά να τον ακολουθεί παντού και να μην τον αφήνει να αναπνεύσει, πάει να βρει την Εύα, η οποία όμως τον διαβεβαιώνει πως δεν έχει καμία σχέση με τα γράμματα που του στέλνει ο εκβιαστής.

Όπως είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο του «Σασμού», όλες οι σχέσεις ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί, καθώς η αλήθεια για τον Ανδρέα βγαίνει πια στο φως και ο Αντώνης, έντρομος, ζητά βοήθεια από το μόνο άνθρωπο που μπορεί να τον κάνει να βγει από την κρυψώνα του: τη γιαγιά Ειρήνη.

Αλλιώς, αν ο Ανδρέας παραμείνει κρυμμένος σχεδιάζοντας την εκδίκησή του, το χωριό θα μετρήσει σύντομα νέες απώλειες -απώλειες που κανείς δεν μπορεί να αντέξει. Αναστατωμένη η Καλλιόπη αποφασίζει να αναλάβει δράση, την ώρα που η επιστροφή του Ρούσσου δημιουργεί νέα προβλήματα και φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό.

Και μέσα σε όλα, το χτύπημα εναντίον του Χρήστου προμηνύει ακόμη χειρότερες εξελίξεις. Η Στέλλα συνειδητοποιεί ότι ο εισαγγελέας κινδυνεύει ίσως περισσότερο κι από όσο ο ίδιος περίμενε. Κι αυτό την κλονίζει γιατί έχει καταλάβει τα αισθήματα που έχει απέναντί του και δεν θέλει να τον χάσει. Όμως νιώθει ότι τα χέρια της είναι δεμένα, δεν μπορεί να τον βοηθήσει και αυτό τη συντρίβει…

Βέβαια, η αστυνομία αναλαμβάνει αμέσως δράση, όμως κανείς δεν μπορεί να βρει στοιχεία που να οδηγούν στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για αυτές τις επιθέσεις. Ένας άνθρωπος προφανώς αδίστακτος, που δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει αν δεν πετύχει αυτό που θέλει…

Κι ενώ όλο το χωριό αρχίζει να ψιθυρίζει πως ο Ρούσσος και το μυστικό που κουβαλάει θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, η Αργυρώ βλέπει ξεκάθαρα πια τη Σάντρα να πολιορκεί τον Αστέρη και, αδιαφορώντας για τις προτροπές της Μαρίνας να ηρεμήσει, απαιτεί από τον αγαπημένο της να μείνει μακριά της με κάθε τρόπο!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ