Τρόμος για τον Αστέρη και την Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Ένας εφιάλτης δίχως τέλος αρχίζει για την οικογένεια των Σταματάκηδων με τη σύλληψη της Βασιλικής για τον θάνατο του Λάζαρου. Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV που κυκλοφορεί, οι Μουντάκηδες, η οικογένεια του νεκρού, θέλουν να εκδικηθούν τον δολοφόνο του αλλά και όσους κάλυπταν τη Βασιλική.

«Σασμός»: Η σύλληψη της Βασιλικής πυροδοτεί δραματικές εξελίξεις για τους Σταματάκηδες.

Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, δεν διστάζουν να απειλήσουν και την ίδια τους την οικογένεια, τους Βρουλάκηδες, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Αργυρώ και στον Αστέρη με τον χειρότερο τρόπο. Οι Μουντάκηδες εξαπολύουν απειλές πως θα πληρωθεί με αίμα ο θάνατος του δικού τους και μάλιστα καταφέρνουν να βάλουν έναν άνθρωπό τους μέσα στη φυλακή όπου κρατείται η Βασιλική, ο οποίος την προειδοποιεί για τις συμφορές που θα ακολουθήσουν.

«Σασμός»: Οι απειλές που δέχεται η Βασιλική μέσα στη φυλακή την τρομοκρατούν αναφορικά με την τύχη του Μαθιού και των δικών της ανθρώπων.

Η γυναίκα τότε αντιλαμβάνεται πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι κινδυνεύουν και τρέμει για τη ζωή του Μαθιού, για την οποία φοβάται και η Καλλιόπη, καθώς πιστεύει πως εκείνος είναι ο στόχος τους. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται. Κάποια στιγμή, κι ενώ ο μικρός Πετράκης βρίσκεται στον παιδικό σταθμό, λαμβάνει ένα δώρο. Δεν είναι, όμως, ένα οποιοδήποτε δώρο. Είναι ένα όπλο, το οποίο στέλνουν οι Μουντάκηδες σαν προειδοποίηση τόσο στον Αστέρη όσο όμως και στην Αργυρώ.

Οι δύο τελευταίοι ειδοποιούνται για το συγκεκριμένο γεγονός από το σχολείο και σπεύδουν στο παιδί τους. Διαπιστώνουν πως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ό,τι πίστευαν, καθώς ακόμη και ο γιος τους έγινε στόχος απειλών επίδοξων δολοφόνων, που το μόνο που θέλουν είναι να σκοτώσουν για να εκδικηθούν. Αμέσως σημαίνει συναγερμός για να προστατευτεί πάνω απ’ όλα το παιδί, που δεν φταίει σε τίποτα.

«Σασμός»: Η Αργυρώ τρέμει στη σκέψη ότι ο επόμενος στόχος των Μουντάκηδων μπορεί να είναι ο γιος της.

Όλοι ενημερώνονται για το περιστατικό και φοβούνται πως τα αντίποινα των Μουντάκηδων θα είναι σκληρά και γεμάτα αίμα. Η Μαρίνα, εν τω μεταξύ, η ψυχολογική κατάσταση της οποίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι ήδη εύθραυστη, μαθαίνει για το περιστατικό και τρελαίνεται από την αγωνία της. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δείχνει να αρχίζει να τα χάνει. Μάλιστα, κάποια στιγμή, βλέπει τον Αντώνη και πιστεύει πως είναι ο χαμένος της γιος, ο Πέτρος, και ο αστυνομικός φοβάται πως παραφρονεί.

σασμός
«Σασμός»: Η Μαρίνα παθαίνει κρίση και οι δικοί της αναζητούν θεραπεία, με το φόβο ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η γυναίκα παθαίνει κρίση τρέλας και οι δικοί της τη μεταφέρουν για τις πρώτες βοήθειες. Αφού της κάνουν ηρεμιστικές ενέσεις, στη συνέχεια τη στέλνουν και σε ψυχίατρο. Η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη για το μέλλον και όλοι φοβούνται μήπως επιχειρήσει να κάνει ξανά κακό στον εαυτό της. Μόνο στη σκέψη όμως πως ίσως χάσει ακόμη ένα αγαπημένο της πρόσωπο μετά το παιδί της, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τη συνεφέρει και η Αργυρώ με τον Αντώνη φοβούνται πως η παράνοιά της θα συνεχιστεί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ