Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός 

Ο θάνατος του Πετρή οδηγεί όλους τους ήρωες σε νέα μονοπάτια, αποκαλύψεις αλλά και ραγδαίες εξελίξεις. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την κορύφωση των γεγονότων, καθώς ο Άγγελος ανακαλύπτει πως είναι παιδί του Μάρκου Βρουλάκη. Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί αυτή η είδηση πέφτει σαν βόμβα και στο σπίτι της Μαρίνας και αλλάζει όλα τα δεδομένα. ​

 

Διαβάστε επίσης: Το τέλος του Πετρή και το… Survivor

Ο Άγγελος μαθαίνει πως είναι Βρουλάκης

Ο Άγγελος, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Κρήτη, είναι αποφασισμένος να ταράξει τα νερά προκειμένου να μάθει τι πραγματικά συνέβη στη μητέρα του αλλά και ποιος είναι ο πατέρας του. Και όπως ήδη παρακολουθούμε, δείχνει να τα καταφέρνει. Ωστόσο, ο άγριος θάνατος του Πετρή από τα χέρια του Αστέρη σταματάει για λίγο κάθε προσπάθεια του γιατρού. Ο ίδιος σοκαρισμένος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς του, που είναι διαλυμένη. Έρχεται αντιμέτωπος ακόμη και µε τη Στέλλα, καθώς προσπαθεί να βρει ελαφρυντικά για τον Αστέρη. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Μαθιός έχει να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος: την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή, να πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει.

Όλοι είναι σε απόγνωση προσπαθώντας να στηρίξουν τη Μαρίνα, την Αργυρώ και τη γιαγιά Ειρήνη. Ο Άγγελος είναι ένας από αυτούς. Ωστόσο, η ζωή του ανατρέπεται, καθώς ύστερα από ένα αναπάντεχο γεγονός ο γιατρός ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος Βρουλάκης ήταν ο πατέρας του. Μέσα στη δίνη των γεγονότων, ο Άγγελος, συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης µε τον παπα-Μιχάλη.

Όλη η αλήθεια στο φως

Λίγο μετά, η σύγκρουσή του µε την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόµη πιο µετέωρο, καθώς διαπιστώνει πως η γυναίκα έχει πει πολλά ψέµατα και θα συνεχίσει να λέει προκειμένου να προστατεύσει όσους αγαπάει. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει. Ο Άγγελος δεν αντέχει να κρατάει ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Από εκεί που ήταν εντελώς µόνος σε αυτή τη ζωή, συνειδητοποιεί πως έχει µία αδελφή αλλά και µία οικογένεια. Έτσι, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και στη Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει την τελευταία και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της µε τον άντρα της δεν ήταν αυτή που πίστευε μέχρι τώρα, ενώ τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει και την περίεργη συμπεριφορά της γιαγιάς Ειρήνης.

Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται, και ο Άγγελος αποκαλύπτεται ότι είναι το χαμένο τους παιδί. Μετά το πρώτο σοκ, η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο µέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και µπρος. Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πετρή, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους και τον υποδέχονται στο σπίτι τους. Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά τού επιφυλάσσει µία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και τον ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του. Παράλληλα, η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο µίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Ωστόσο, η κοπέλα πλέον έχει κοντά της τον Άγγελο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ