Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μπορεί ως «Αργυρώ» στη σειρά «Σασμός» να τραβά… μεγάλα ζόρια, ωστόσο στη ζωή της, είναι ερωτευμένη με τον Θανάση Τότσικα.

Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον αδελφό του γνωστού ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα, μια σχέση την οποία και επιθυμεί να κρατά μακριά από τα media.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ΕΡΤ η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε απαντήσει στο εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της.

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός η οποία εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Real Life, το γνωστό ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι εμπειρίες συγκατοίκησης από προηγούμενες σχέσεις τους φαίνεται πως δεν είχαν πάει πολύ καλά, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως επέλεξαν από κοινού να δοκιμαστούν περισσότερο πριν λάβουν τη μεγάλη απόφαση.

«Η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνο τους, χωρίς να χρειαστεί να πιέσουμε. Η συμβίωση ή ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ