Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Alpha Ελλάδος, «Αlpha Τώρα», μέσω ζωντανής σύνδεσης ήταν η Μαρία Τζομπανάκη. Η πρωταγωνίστρια του Σασμού δήλωσε ότι σήμερα ξεκινάει και επίσημα τα γυρίσματα της για τον δεύτερο κύκλο της σειράς αλλά προχώρησε και σε μεγάλες αποκαλύψεις

Η Μαρία Τζομπανάκη για τον β΄ κύκλο του Σασμού

«Κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δούμε στην δεύτερη σεζόν του Σασμού. Θα δούμε ανατροπές και χαρακτήρων αλλά και γεγονότων. Την δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται αν θα είναι ενδιαφέρον τα γεγονότα και απαντάω ναι γιατί είμαστε μέσα στους ρόλους μας και τους αγαπάμε πολύ.

Αναφορικά με τον ρόλο της, την Καλλιόπη και το πώς θα προχωρήσει στο εξής, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε πως θα βάλει πάνω από όλα τα παιδιά της.

«Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή μάνα, ξέρει τι είναι λάθος, αλλά το δικό της λάθος διέφερε από τα υπόλοιπα, γιατί είναι πιστά προσκολλημένη στις παραδόσεις που τη μεγάλωσαν. Αυτές είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος, το δίκιο της οικογένειας και πολλά άλλα. Είναι δύσκολη κατάσταση για έναν τέτοιο άνθρωπο όλη αυτή, γιατί προκύπτουν ανατροπές, που τη σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά. Αυτό την τραυματίζει πολύ», εξήγησε η ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ