Το λαμπερό ζεύγος των Μπέκαμ μαζί με τα μικρότερα παιδιά τους Κρουζ, 18 ετών, και Χάρπερ, 12 ετών, φωτογραφήθηκαν με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στα πλαίσια υποστήριξης του φιλανθρωπικού οργανισμού του, The Obama Foundation.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ πόζαραν δίπλα στον πρώην πρόεδρο και είχα μόνο καλά λόγια να πουν για το έργο του.

Ο Ντέιβιντ έγραψε στο Instagram: «Είχα την τιμή να περάσω χρόνο με τον @BarackObama για την υποστήριξη της απίστευτης δουλειάς που κάνει μέσω το @ObamaFoundation για να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ηγετών σε όλο τον κόσμο… Ένα τρανταχτό παράδειγμα χάρης και ταπεινότητας, ήταν τόσο εμπνευσμένο να ακούς για τα καινοτόμα έργα που αλλάζουν τη ζωή των νέων και βελτιώνουν τις κοινότητες… Σας ευχαριστώ, κύριε πρόεδρε, ήταν τιμή μου να σας ακούσω να μιλάτε με τόσο πάθος και αυτοπεποίθηση».

Η Βικτόρια με τη σειρά της πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή να καλωσορίσω και να φιλοξενήσω τον @barackobama για την υποστήριξη του απίστευτου έργου που κάνει με το @obamafoundation για να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ηγετών σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε για να αλλάξετε τη ζωή των νέων και να βελτιώσετε τις κοινότητες. Σας ευχαριστώ κύριε πρόεδρε»

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο οικογένειες, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους συμπαίκτες του στην LA Galaxy, είχε επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο για να συναντήσουν τον πρώην πρόεδρο το 2012.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ