Η Σάρον Στόουν είναι μια από τις διεθνείς celebrities που μοιάζουν αγέραστες καθώς ωριμάζει φυσικά και συνεχίζει να φροντίζει τον εαυτό της. Η γνωστή ηθοποιός που ενσάρκωσε τη γνωστή femme fatale στο “Βασικό Ένστικτο” συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου η Σάρον Στόουν ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από το εσωτερικό του σπιτιού της μπροστά από τον πίνακα της Μέριλιν Μονρόε και εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους με την καλογυμνασμένη σιλουέτα που διατηρεί στα 64 της χρόνια.

Βέβαια η ηθοποιός συμπλήρωσε τη λεζάντα της δημοσίευσης με ένα “χιουμοριστικό” παράπονο καθώς διερωτάται “Γιατί πρέπει να βρίσκομαι σε φόρμα όταν το καλοκαίρι έχει τελειώσει;”. Ωστόσο, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από το προφίλ της Σάρον Στόουν, η ίδια δεν ξεχνά ποτέ να φροντίζει το σώμα της με σωστή διατροφή και τακτική γυμναστική.

Όπως είναι αναμενόμενο οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι αντιδρούν με θαυμασμό και επισημαίνουν την επιμονή της ώστε να παραμένει σε φόρμα ενώ υπάρχουν και εκείνοι που την αποκαλούν πρότυπο καθώς προτρέπει και άλλους να μην εγκαταλείπουν τον εαυτό τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ