Σε μία απίστευτη αποκάλυψη που αφορά την περίοδο όπου βγήκε στον αέρα το «Βασικό Ένστικτο» προχώρησε η Σάρον Στόουν.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για το πώς ήταν να χάνει την επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου της, την ίδια στιγμή που η καριέρα της είχε απογειωθεί.

Το ερωτικό θρίλερ «Βασικό ένστικτο» του 1992 είναι μία από τις πιο διαχρονικές ταινίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό μας τόσο για την υπόθεση όσο και για την χαρακτηριστική σκηνή με την Σάρον Στόουν.Την ώρα όμως που η καριέρα της ήταν στα καλύτερά της, στην προσωπική της ζωή και όταν τα φώτα έσβηναν τα πάντα ήταν διαφορετικά.

Σάρον Στόουν: Μιλά για την πιο επιτυχημένη αλλά και πικρή περίοδο της ζωής της

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι εξαιτίας της ταινίας έχασε την επιμέλεια του γιου μου. «Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου. Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου -το μικροσκοπικό μου αγοράκι- “Ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες σεξ;”. Αυτό το είδος της κακοποίησης από το σύστημα, ότι εξετάστηκε δηλαδή τι είδους γονέας ήμουν επειδή έκανα αυτή την ταινία. Οι άνθρωποι τώρα κυκλοφορούν χωρίς ρούχα στην κανονική τηλεόραση και εσείς είδατε ίσως ένα δέκατο έκτο της ταινίας- και έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου» είπε η ηθοποιός.

Η Στόουν έχει έναν γιο με τον πρώην σύζυγό της Phil Bronstein, τον Roan. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 1998 και υιοθέτησε τον Roan το 2000. Τρία χρόνια αργότερα, ο Bronstein κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, το οποίο βγήκε το 2004.

Ζήτησε την κύρια επιμέλεια του Roan, ο οποίος ήταν 8 ετών τότε, μετά τον χωρισμό, με τον δικαστή να απορρίπτει τελικά το αίτημά της για πλήρη επιμέλεια, θεωρώντας ότι ο Bronstein θα μπορούσε να προσφέρει ένα πιο σταθερό περιβάλλον στην κατοικία του στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο δικαστής έκρινε ότι η Stone «αντιδρούσε υπερβολικά» για την υγεία του 8χρονου παιδιού της, προτείνοντάς του να κάνει ενέσεις μπότοξ για να σταματήσουν να μυρίζουν τα πόδια του – κάτι που η ίδια είχε αρνηθεί.

Το 2008, η Στόουν έχασε την έφεσή της για να αποκτήσει την κύρια επιμέλεια του Roan. Στη συνέχεια υιοθέτησε άλλα δύο παιδιά, τον Laird Vonne, 17 ετών, και την Quinn Kelly, 16 ετών, το 2005 και το 2006 αντίστοιχα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ