Το Sex and the City, είναι δίχως αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών, ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό. Η σειρά γεμάτη μόδα, η οποία αποτέλεσε ωδή στη γυναικεία φιλία αλλά και τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά, μιας και είναι σίγουρη η επιστροφή στη μικρή οθόνη, αρκετά χρόνια μετά το τέλος της.

Αν και έχουν αλλάξει πολλά από την εποχή εκείνη, μιας και δυο από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες, η Sarah Jessica Parker και Kim Cattrall δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, καθώς η δεύτερη έχει αναφέρει στο παρελθόν πως ποτέ τους δεν υπήρξαν φίλες στη πραγματικότητα.

Η δημοσίευση της Sarah Jessica Parker έξω από τη πόρτα του τηλεοπτικού σπιτιού της

Η Sarah Jessica Parker φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη από τη τηλεοπτική της επιστροφή στον θρυλικό αυτό ρόλο των 90’s, που την έκανε αγαπητή αλλά και παγκοσμίως γνωστή.

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέφερε μεταξύ άλλων: “Βρεθήκαμε σε αυτό το δρόμο που ονομάζεται Perry, ένα βράδυ πριν αρχίσουν όλα και πάλι. Είμαι ενθουσιασμένη και τρομοκρατημένη“. Μαζί της ήταν και ο Michael Patrick King, ο οποίος είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Sarah Jessica Parker:

https://www.instagram.com/p/CP9qZ0QFESA/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ