Συνεχίζεται η κόντρα άνευ προηγουμένου μεταξύ των δύο αδελφών Ροντρίγκεζ, οι οποίες δεν σταματούν να επιτίθενται η μια στην άλλη δημόσια.

Η αδελφή της Χεορχίνα, Πατρίτσια έκανε τις δικές της τοποθετήσεις για τη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή «Socialite», την κατηγόρησε ότι λέει ψέματα, ενώ απείλησε ότι θα αποκαλυφθούν καταστροφικές για το πρόσωπό της λεπτομέρειες.

Πιο συγκεκριμένα, η Πατρίτσια Ροντρίγκεζ ισχυρίζεται ότι η Χεορχίνα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κοροϊδεύει τη δύσκολη οικονομική της κατάσταση. «Έχω ακούσει πολλές φήμες για αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται για την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση» είπε η Πατρίτσια στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Μεταξύ άλλων και στην προσπάθεια της να «βγάλει τα άπλυτα» της οικογένειας της στη φόρα, η μεγαλύτερη αδελφή της Χεορχίνα Ροντρίγκεζ τόνισε: «Είναι κάθαρμα και κακός άνθρωπος», απειλώντας ότι δεν την εμποδίζει κάτι από το να αποκαλύψει στοιχεία από την προσωπική της ζωή που θα την καταστρέψουν.

«Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αντιπαράθεση ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό που συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση».

Όσον αφορά στις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την Πατρίτσια Ροντρίγκεζ, να ζητά τεράστιο χρηματικό ποσό από την αδερφή της, η ίδια ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά είναι κακόγουστα ψέματα.

«Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα από τη Χεορχίνα, το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου. Δεν θέλω χρήματα, απλά της έδωσα το τηλέφωνο του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους για να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω» αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Socialite».

Αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες η Πατρίτσια Ροντρίγκεζ

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ και η αδερφή της Πατρίσια, δεν διατηρούν καθόλου καλές σχέσεις με την Πατρίτσια να δηλώνει: «Είμαι απένταρη και η αδελφή μου δεν με βοηθάει».

Από τον θάνατο του πατέρα τους πριν από τρία χρόνια, η ένταση μεταξύ των δύο κοριτσιών αυξάνεται. Ωστόσο, η ίδια δεν δίστασε να στείλει ένα απελπισμένο μήνυμα στην αδελφή και τον γαμπρό της, Ρονάλντο: «Χεορχίνα, χρειάζομαι βοήθεια, είσαι η αδελφή μου, ξέρω ότι δεν έχεις καμία υποχρέωση και ευθύνη, αλλά αφού είσαι υποστηρικτική και τόσο καλή με τους άλλους, τουλάχιστον θα έπρεπε να είσαι με τα ανίψια και τις ανιψιές της. Αν δεν θέλεις να είσαι μαζί μου, να είσαι με τα ανίψια σου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ