Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στην Αμερική, η είδηση ότι ο πασίγνωστος παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν, «έφαγε πόρτα» σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης λόγω κακής συμπεριφοράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κιθ ΜακΝάλι, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, απαγόρευσε την είσοδο στον βραβευμένο με Tony, Κόρντεν, καθώς όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του ήταν «ο πιο αγενής πελάτης που πέρασε ποτέ».

Οργισμένος ο εστιάτορας Κιθ ΜακΝάλι απαγόρευσε στον παρουσιαστή του «Late Late Show» να επισκεφθεί ξανά τα εστιατόριά του λόγω της κακής συμπεριφοράς που είχε απέναντι στο προσωπικό του. Ο ΜακΝάλι, ο οποίος έχει ιστορικό στο να διώχνει διασημότητες από τα εστιατόριά του, ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς Κόρντεν συμπεριφέρθηκε με αγένεια και σε άλλο εστιατόριο που είχε, το «Cafe Luxembourg» σε σερβιτόρο του.

Ο ίδιος μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παραδείγματα της «εξαιρετικά δυσάρεστης» συμπεριφοράς του Κόρντεν στη γαλλική μπρασερί που διατηρεί στο Soho της Νέας Υόρκης.

Τα περιστατικά έγιναν ως εξής:

«Ο Τζέιμς Κόρντεν είναι ένας εξαιρετικά προικισμένος κωμικός, αλλά ένας μικροσκοπικός κρετίνος. Και ο πιο καταχρηστικός πελάτης στους διακομιστές μου στο Balthazar από τότε που άνοιξε το εστιατόριο πριν από 25 χρόνια.  Ακολουθούν δύο παραδείγματα της συμπεριφοράς του αστείου ανθρώπου προς το προσωπικό μου.

«Τον Ιούνιο, ο Τζέιμς Κόρντεν ήταν εδώ στο τραπέζι 61. (Αν και αυτό είναι διαβολικό, συμβαίνει πολύ περιστασιακά σε όλα τα εστιατόρια.) Αφού έφαγε το κύριο πιάτο του, ο Κόρντεν έδειξε μια τρίχα στον μάνατζερ του εστιατορίου, ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη επαλειμμένα. Ο Κόρντεν ήταν εξαιρετικά αγενής και ζήτησε από τον υπεύθυνο να του κεράσει τα ποτά. “Φέρτε μας άλλο ένα ποτό αυτό το δευτερόλεπτο. Και επίσης φροντίστε όλα τα ποτά μας μέχρι τώρα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα  γράψω άσχημες κριτικές.

«Ο Τζέιμς Κόρντεν είχε επισκεφθεί ξανά το εστιατόριό μου με τη γυναίκα του στις 9 Οκτωβρίου για brunch. Ζήτησε ένα τραπέζι έξω. Η σύζυγος του κυρίου Corden παρήγγειλε μια ομελέτα με κρόκο αυγού με τυρί γραβιέρα και σαλάτα. Λίγα λεπτά αφότου έλαβαν το φαγητό, ο Τζέιμς τηλεφώνησε στον διακομιστή τους, Μ. Κ. και της είπε ότι υπήρχε λίγο ασπράδι αβγού ανακατεμένο με τον κρόκο του αυγού. Ο Μ. Κ. ενημέρωσε τον υπεύθυνό μου και έτσι έφτιαξαν ξανά το πιάτο αλλά δυστυχώς το έστειλε με πατάτες σπιτικές αντί για σαλάτα.

Τότε ήταν που ο Τζέιμς Κόρντεν άρχισε να φωνάζει σαν τρελός στον διακομιστή: “Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Μ.Κ. απολογήθηκε πολύ και έφερε τον Γ. στο τραπέζι. Επέστρεψε το πιάτο και μετά όλα ήταν καλά. Τους έδωσε promo ποτήρια σαμπάνιας για να εξομαλύνουν τα πράγματα. Ο G. είπε ότι ο Corden ήταν ευχάριστος γι ‘αυτόν, αλλά άσχημος για τον διακομιστή.’ Μ.Κ. ήταν πολύ ταραγμένη, αλλά επαγγελματίας που είναι, συνέχισε να τελειώνει τη βάρδιά της.

Η συγγνώμη του Κόρντεν και η άρση του… εμπάργκο
Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την αγενή συμπεριφορά του. Μετά από αυτό και ο ΜακΝάλι ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αίρει την απαγόρευση.

«Ο Τζέιμς Κόρντεν μόλις μου τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη σε βάθος. Όπως είμαι και εγώ άνθρωπος που τα έχει σκ… πολλές φορές πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες», έγραψε ο Κιθ στην ανάρτησή του.

Και συνέχισε: «Έτσι, αν ο Τζέιμς Κόρντεν με αφήσει να παρουσιάσω το Late Late Show του για 9 μήνες, θα ανακαλέσω αμέσως την απαγόρευσή του από το Balthazar. Όχι, φυσικά όχι. Αλλά…. οποιοσδήποτε είναι αρκετά μεγαλόψυχος ώστε να ζητήσει συγγνώμη από έναν άχρηστο αργόσχολο σαν εμένα (και το προσωπικό μου) δεν αξίζει να του απαγορευτεί η είσοδος από πουθενά. Ειδικά από το Balthazar. Γι’ αυτό γύρνα πίσω. Όλα συγχωρούνται».

Ο κόσμος όμως δεν ήταν τόσο επιεικής στα σχόλιά του. «Ακόμα δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι κάποιος που είναι αγενής με το προσωπικό. Όλοι το ξέρουμε τώρα», έγραψε κάποιος. Ένας άλλος σχολίασε: «Αστείο το πώς ζήτησε συγγνώμη αφού κάθε ειδησεογραφικό μέσο πήρε αυτή την ιστορία…». Κάποιος άλλος ρώτησε: «Γιατί ζήτησε συγγνώμη από εσάς και όχι από το προσωπικό;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ