Μία μικρή αλλά πολύ ρομαντική έκπληξη έκανε το πρωί της Δευτέρας, ο Σάκης Ρουβάς στη γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη. Ο ποπ σταρ όταν σηκώθηκε το πρωί άφησε ένα σημείωμα στην Κάτια, στην κουζίνα του σπιτιού τους, στον Νέο Βουτζά. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε το όνομά της επάνω στο χαρτί της κουζίνας και ζωγράφισε μία καρδιά, ενώ το ιδιόχειρό σημείωμα του συνόδευσε με ένα λουλούδι που έκοψε από τον κήπο του. Η Κάτια Ζυγούλη ανάρτησε σε story της στο Instagram, το σημείωμα που αντίκρυσε το πρωί γράφοντας: «Όταν μπαίνεις στην κουζίνα και βρίσκεις αυτό».

 

 

Σάκης Ρουβάς: Το love story με την Κάτια

Με την πρώτη ματιά ερωτεύτηκε ο Σάκης Ρουβάς την Κάτια Ζυγούλη όταν συναντήθηκαν το 2003 στο γύρισμα ενός διαφημιστικού spot για δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με το σενάριο του spot, η Κάτια Ζυγούλη έπρεπε να χαστουκίσει τον Σάκη. Μετά από αυτή την πρώτη επαγγελματική συνάντησή τους, ξεκίνησαν να βγαίνουν τα πρώτα ραντεβού.

Το ειδύλλιο εξελίχθηκε σε σχέση ζωής και μαζί δημιούργησαν μία υπέροχη οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Μετά από 14 χρόνια σχέσης και την απόκτηση 4 παιδιών, ο Σάκης και η Κάτια, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία λαμπερή τελετή το 2017.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ