Ο χωρισμός της Σακίρα από τον Πικέ δεν φαίνεται να έχει γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Η Κολομβιανή σταρ φαίνεται ότι έχει τεταμένες σχέσεις τόσο με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των γιων της, αλλά και με την μητέρα του, δηλαδή την πρώην πεθερά της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του El Universal η Σακίρα θέλοντας να προφυλάξει την ιδιωτικότητά της, υψώνει τοίχο στο σπίτι της, ώστε να μην έχει θέα στο σπίτι της πρώην πεθεράς της. Προσέλαβε μάλιστα, μία ειδική ομάδα για να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το σπίτι της μητέρας του Πικέ να μην «βλέπει» σε εκείνο της Σακίρα.

Και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έστησε και μια κούκλα-μάγισσα σε πραγματικές διαστάσεις στο μπαλκόνι του σπιτιού της, γυρνώντας την να κοιτάζει προς την πλευρά του σπιτιού των πεθερικών της.

Η Σακίρα δεν συγκρατείται και το τελευταίο της τραγούδι Bizarrap με το οποίο μοιάζει να απευθύνεται στον Ζεράρ Πικέ και στην νέα του σύντροφο Κλάρα Τσία Μάρτι.

Η Κολομβιανή star τραγουδά «Είμαι πολύ μεγάλη για σένα, γι’ αυτό είσαι με κάποια σαν κι εσένα… Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ