Τις τελευταίες ώρες η πασίγνωστη τραγουδίστρια Σακίρα, ανέβασε ένα story στο instagram, κάνοντας εκατομμύρια θαυμαστές να αναρωτιούνται για το τι σημαίνει.

Είναι γνωστό, ότι πριν από λίγους μήνες η Koλομβιανή pop star Σακίρα, αλλά και ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Πικέ, τράβηξαν χωριστούς δρόμους και βρίσκονται ήδη σε δικαστική διαμάχη που αφορά την επιμέλεια των δύο γιων τους, του Σάσα, 7 ετών και του Μίλαν, 9 ετών.

Αν και η σταρ προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και στον χωρισμό της, οι θαυμαστές της, παραξενεύτηκαν από ένα στόρι που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα αρκετά αινιγματικό στόρι, που πολλοί πιστεύουν ότι κρύβει από πίσω του πολλά. Συγκεκριμένα ανάρτησε στα ισπανικά τη φράση: «No fue culpa tuya…» που μεταφράζεται: «Δεν έφταιγες εσύ…»

Η ίδια, δεν έδωσε καμία περαιτέρω εξήγηση για την ανάρτηση που σε λιγότερο από μία ώρα συγκέντρωσε πάνω από 100.000 likes και σχεδόν 10.000 σχόλια.

Το αινιγματικό στόρι της Σακίρα στο instagram

Πριν από λίγες εβδομάδες η Σακίρα έσπασε τη σιωπή της τόσο για τον χωρισμό της όσο και για τη δίκη στην οποία κατηγορείται για φορολογική απάτη. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια μίλησε σε περιοδικό λέγοντας: «Έμεινα ήσυχη και απλώς προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα», ωστόσο, παραδέχτηκε: «Ήταν σκληρό όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο. Προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση μπροστά στα παιδιά μου. Προσπαθώ να τα προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η πρώτη μου πεοτεραιότητα. Αλλά μετά ακούν πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή βλέπουν δυσάρεστες ειδήσεις στο διαδίκτυο και επηρεάζονται.».

Σακίρα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ