Η Σακίρα μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της με τίτλο Bizarrap, έχει σπάσει ρεκόρ και έχει βρεθεί στο επίκεντρο των περισσότερων συζητήσεων.

Την περασμένη 15η Ιανουαρίου, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά βίντεο της ίδιας και των φίλων της, να διασκεδάζουν σε ένα πάρτι ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Πάτρικ Κλάιβερτ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Την είδηση κοινοποίησε η La Vanguardia, μια ισπανική εφημερίδα, η οποία ισχυρίζεται ότι η star διοργάνωσε ένα πάρτι μαζί με τους στενούς φίλους της, συμπεριλαμβανομένων πολλών συζύγων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Ενώ είναι άγνωστο αν ήταν παρόντες άνδρες παίκτες, ο Πάτρικ Κλάιβερτ φωτογραφήθηκε στο αυτοκίνητό του έξω από την πόρτα του σπιτιού της. Ο Κλάιβερτ ήταν πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και εκείνος με τη σύζυγό του αποτελούσαν φίλους της Σακίρα και του Πικέ.

Το βίντεο που μοιράστηκε η Σακίρα τη δείχνει να χορεύει δίπλα στους φίλους της και να διασκεδάζει. «Τι θα κάναμε χωρίς τους φίλους μας που στεγνώνουν τα δάκρυά μας και γιορτάζουν τις καλές στιγμές;» έγραψε στο Twitter.

σακίρα

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της, προκειμένου να αποκτήσει παραπάνω ιδιωτικότητα από τους γείτονές της, που είναι κατά σύμπτωση τα πρώην πεθερικά της. Η ίδια μεγαλώνει τους φράχτες.

Οι paparazzi έχουν επίσης εντοπίσει μια κούκλα μάγισσας στο μπαλκόνι της Σακίρα και κοιτάζει ακριβώς προς τους γείτονές της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ